مشخص کردن اهداف در طراحی وب سایت

فرآیند طراحی سایت

هدف از طراحی وب سایت این است که یک فضای خاص و جذاب ایجاد کنیم تا کاربران بتوانند به سهولت، برای مدت طولانی در آن باقی مانده و فعالیت کنند. سایت هایی که اطلاعات ناقصی دارند و اطلاعات لازم را به وضوح ارائه نمی دهند، نسبت به سایت هایی که تلاش کرده اند و طراحی وب سایت خود را به بهترین شکل انجام داده اند بازدیدکنندگان کمتری خواهند داشت.

یک سایت ضعیف و نامناسب نه تنها مشتریان را جذب نمی کند، بلکه مشتریان فعلی خود را نیز از دست میدهد. وبسایت ها باید تلاش کنند تا خود را از سایر رقبا متمایز کنند. همان طور که ساخت و طراحی یک شرکت نیازمند به برنامه ریزی و آینده نگری است، طراحی سایت ایده ال نیز به همان میزان به برنامه ریزی نیاز دارد.

توجه به چهار مرحله مهمی زیر می تواند شما را در طراحی سایت مناسب یاری رساند.

فاز اول: برنامه ریزی

اولین گام در طراحی سایت مناسب، برنامه ریزی اصولی است. قبل از طراحی سایت، لازم است تصویر واضحی که قرار است به مخاطب نشان دهید را در ذهن خود پرورش دهید. در حقیقت طرح سایت شما، مانند ورودی فروشگاه ها می باشد که مشتریان در هنگام سرچ کردن با آن مواجه می شوند. بنابراین سعی کنید در هنگام طراحی وب سایت خود به نکات زیر دقت کنید:

  • هدف اصلی سایت شما چیست؟
  • چه چیزی می فروشید؟ چه خدماتی ارائه می دهید؟
  • مشتریان فعلی شما چه کسانی هستند؟
  • چه بازدیدکنندگانی را تمایل دارید به مشتریان خود اضافه کنید؟
  • انتظار دارید، هنگامی که مشتریان شما وارد سایت شما می شوند، در ابتدا چه کاری را انجام دهند؟

اگر وب سایت شما چیزی برای نمایش نداشته باشد و یا اگر خدمات، متریال، اخبار یا گزینه هایی که ارائه می کند، مناسب نباشد، در این صورت حتی اگر کاربران، سایت شما را به آسانی پیدا کنند، باز هم، کسب و کار شما از رونق چندانی برخوردار نخواهد شد. سعی کنید از دید یک بازدیدکننده به برنامه ریزی و طرح سایت خود نگاه کنید.

فاز دوم: طراحی

پس از اینکه اهداف و مخاطبین خود را مشخص کردید، لازم است فرآیند طراحی را آغاز نمایید.

رنگ ها، لایوت، نوع و اندازه فونت ها، مسائل اصلی در طراحی سایت هستند که باید در خصوص آنها تصمیم درستی اتخاذ کنید. بکارگیری رنگ ها و فونت های زیبا و جذاب که به آسانی خوانده می شوند، باعث می شود تا بازدیدکنندگان وبسایت شما از خواندن خسته نشوند و به جستجوی اطلاعات سایت ادامه دهند و از این طریق به محصولات و خدمات شما هدایت شوند.

فاز سوم: کدنویسی سایت

به خاطر داشته باشید که برنامه ریزی مهم ترین پارامتر در طراحی سایت می باشد. یافتن محتوا برای وبسایت یا ساخت محتوا، امری بسیار مهمی می باشد. کدینگ هم از مسائل بسیار مهم در آغاز فرآیند طراحی سایت می باشد. مشخص کردن فرمتی که می خواهید در سایت ایجاد کنید، از لحاظ جنبه های فنی طراحی سایت بسیار مهم است، زیرا کدینگ است که سایت را بروز و پویا نگاه می دارد. سایت ها بدون زیرساخت های فنی قوی و سالم، حتی اگر بهترین محتواها را هم داشته باشند، قادر نخواهند بود که هیچ بازدیدکننده ای را جذب یا حفظ کنند.

فاز چهارم: تولید محتوا

مشتریان احتمالی شما، معمولا از طریق جستجو کردن به وب سایت شما هدایت می شوند. محتوای سایت شما باید بروز باشد تا در هنگام سرچ کاربران، سایت شما را در لیست بروزترین و جدیدترین از لحاظ محتوا سایت ها قرار دهد. می توانید محتواهای سایت را، خودتان بنویسید و یا از متخصصین کمک بگیرید. پس از اینکه محتوای خود را ایجاد و یا طرح آن را برنامه ریزی کردید، اکنون باید نقشه سایت خود را به نحوی ساده و روان طراحی کنید که بازدیدکنندگان شما بتوانند به آسانی و سهولت در آن حرکت کنند.  شما می توانید با توجه به نکات ساده طراحی وب سایت که در بالا ذکر شد، بهترین سایت را طراحی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *