وب اپلیکیشن چیست؟

اپلیکشین ها زندگی ما را راحت تر کرده اند و با استفاده از آن ها می توانیم سر کلاس درس حاضر شویم، تاکسی بگیریم، غذا سفارش دهیم و هزاران کار دیگر را انجام دهیم. اگر اپلیکیشن ها نبودند ما یا باید برای هر کار باید حضوری به این طرف و آن طرف می رفتیم یا دائم دست به تلفن بودیم. اپلیکیشن ها شاید در ظاهر یکی به نظر بیایند، ولی اگر تخصصی تر با آن آشنا شوید می بینید ما انواع اپلیکیشن داریم در این مطلب با اپلیکیشن وب آشنا خواهیم شد با ما همراه باشید.

اپلیکیشن تحت وب

شاید با شنیدن کلمه  اپلیکیشن تحت وب یاد اپلیکیشن هایی که از فروشگاه دانلود می کنید و روی گوشی نصب می کنید بیفتید، ولی وب اپلیکیشن ها با اپلیکیشن موبایلی تفاوت دارند وب اپلیکیشن ها، اپلیکیشن های تحت وب هستند؛ یعنی روی مرورگر های شما باز می شوند و دیگر نیاز به نصب ندارد. وب اپلیکیشن معمولاً با استفاده از زبان هایی مانند پایتون، جاوا، جاوا اسکیریپ، اچ تی ام ال نوشته می شوند.

تفاوت وب اپلیکیشن با اپلیکیشن موبایلی

اپلیکیشن های موبایلی فقط روی گوشی های هوشمند کار می کنند یعنی شما نمی توانید یک اپلیکیشن موبایلی را روی ویندوز نصب کنید، ولی اپلیکیشن موبایلی این گونه نیستند و شما نمی توانید روی لپ تاپ خود آن را نصب کنید. اما اپلیکیشن های تحت وب قالبیت استفاده روی هر دستگاهی را دارند و شما برای استفاده از آن محدویت ندارید.

تفاوت دیگری که یک وب اپلیکیشن با اپلیکیشن موبایلی دارد این است که اپلیکیشن وبی برای استفاده از آن نیاز به اینترنت است و بدون اینترنت عملاً کار نمی کند، اما اکثر اپلیکیشن های موبایلی نیاز به اینترنت ندارند و فقط هنگام نصب به اینترنت احتیاج است.

مزایای وب اپلیکیشن

حجم اضافی بابت نصب روی گوشی شما نمی گیرد مزیت دیگری که وب اپلیکیشن ها دارند، این است که شما دیگر نیاز ندارید که آن را به طور پیوسته آن را بروزرسانی کنید. اگر وب اپلیکیشن شما نسخه موبایلی داشته باشد، شما می توانید آن را با استفاده از نسخه موبایلی کنترل کنید و روی کامپیوتر خود آن را ببندید. گاهی یک اپلیکیشن موبایلی نیاز به یک سیستم عامل مخصوص دارند و روی هر سیستم عاملی نصب نمی شوند ولی اپلیکیشن وبی این‌ گونه نیست و روی هر سیستم  عاملی چه قدیمی چه جدید کار می کند.

معایب وب اپلیکیشن

وب اپلیکیشن ها چون تحت وب هستند اگر جریان اینترنت از کار بیفتد دیگر قابل استفاده نخواهند بود و چون بر مبنا اینترنت کار می کنند با تغییر سرعت اینترنت سرعت وب اپلیکیشن هم کم و زیاد می شود. افراد مختلف می توانند آن را روی مرورگر شما باز کنند برای این پیدا کردن این نوع اپلیکیشن ها یک فروشگاه مخصوص طراحی نشده است و گاهی پیدا کردن یک نسخه را برای ما سخت می کند.

تفاوت وب اپلیکیشن و وب سایت

تفاوت وب اپلیکیشن و وب سایت

وب سایت و وب اپلیکیشن شاید در ظاهر شباهت هایی داشته باشند اما در عملکرد کاملاً جدا از هم عمل می کنند؛ و وب اپلیکیشن در اصل یک اپلیکیشن است که به حالت سایت باز می شود و امکانات اپلیکیشن را دارد و دست کاربر در اقدامات مختلف باز است و مدیر اوست ولی در وب سایت کاربر فقط اجازه دارد نهایت کامنت بگذارد یا خرید کند و اختیار زیادی ندارد. در اپلیکشین های وب ثبت نام و اهراز هویت ضروری است اما در سایت ها این اجبار وجود ندارد.

 بهترین نرم افزارهای تحت وب

بهترین نرم افزارهای تحت وب

انواع مختلف اپلیکیشن های تحت وب ساخته شدند و در بین آن‌ ها چند اپلیکیشن کاربر پسند وجود دارد که در سراسر جان محبوب است، در ادامه با برترین اپلیکیشن های تحت وب آشنا می شویم.

ترلو

ترلو یک اپلیکشین تحت وب است که برای مدیریت پروژه از آن استفاده می شود. نقطه قوت این برنامه این است که شما می توانید برای اعضای تیم لیست وظایف تعیین کنید، بر روی انجام پروژه نظارت کنید و با چت برای هر نفر در ارتباط باشید. ترلو یک اپلیکیشن تحت وب مناسب برای کسب و کار ها است.

گوگل انالیتیکس

گوگل آنالیتیکس هم یک اپلیکیشن تحت وب است. شما با استفاده از این اپ می توانید سایت خود را آنالیز کنید و گزارش هایی از کاربران سایت خود بگیرید و اگر مشکلی در سایت به وجود آمده به آن پی ببرید. این اپلیکیشن تحت وب توسط گوگل به صورت رایگان ارائه شده است.

استار باکس

استار باکس این نوشیدنی خوشمزه شما هر جای دنیا که نمایندگی استار باکس را دارد با استفاده از اپلیکیشن تحت وب این برند می توانید سفارش بدهید، منوی را ببینید، قیمت ها را چک کنید و قهوه ی مورد علاقه تان را سفارش دهید تا پیک برای شما در هر جایی که هستید بیاورد.

و اما پایان

در این مقاله با اپلیکیشن های تحت وب آشنا شدیم، در ایران هم این نوع اپلیکیشن تولید می شود و مردم به صورت روزانه از آن استفاده می کنند مانند دیوار،طاقچه، اسنپ و همراه بانک و شما اگر کسب و کاری دارید می توانید برای برند خود این نوع اپلیکیشن را تولید و دز اختیار مشتریان خو قرار دهید. اپلیکیشن تحت وب مورد علاقه شما کدام است؟ در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.

نویسنده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *