معرفی بهترین برنامه های کاربردی ویندوز

برنامه کاربردی ویندوز

بهترین برنامه های کاربردی ویندوز

برای سیستم عامل ویندوز برنامه های کاربردی زیادی طراحی شده است. با وجود این برنامه ها نیاز کاربران را در زمینه سرگرمی، آموزشی و کاری تامین می کند. اما بین این همه برنامه کدام یک از آن ها کاربردی است؟ هدف از نوشتن این مقاله معرفی بهترین برنامه های کاربردی ویندوز می باشد.

اغلب افرادی که لپ تاپ می خرند و یا ویندوز جدید نصب می کنند، لیستی کامل از نرم افزارهای ضروری که باید نصب کنند را تهیه می کنند. با شناخت نرم افزارهای کاربردی می توان بهره وری کامپیوتر را افزایش داد و از غرق شدن ویندوز در دریایی از نرم افزار جلوگیری کرد. وجود نرم افزارهای اضافی در سیستم موجب می شود که سرعت ویندوز شما به طرز عجیبی کم شود و نتیجه ای جز سنگین شدن کامپیوتر شما نخواهد داشت. در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز آشنا کنیم.

بهترین نرم افزارهای بعد نصب ویندوز

اگر به داخل مایکروسافت استور بروید خواهید دید که تعداد بسیاری نرم افزار برای نصب در کامپیوتر وجود دارد. هم چنین لینک دانلود هر یک از این نرم افزارها در مایکروسافت استوری جهت استفاده کاربران قرار داده شده است. با این حال تعداد نرم افزارهایی که واقعا کاربردی و ضروری برای ویندوز باشند تعداد زیادی نیستند. برای این که بتوانید به آسانی نرم افزارهای کاربردی در ویندوز را پیدا کنید در ادامه تعدادی از آن ها را معرفی می کنیم:

نرم افزار Evernote

Evernote به عنوان یک نرم افزار یادداشت برداری و سامان دادن اطلاعات طراحی شده است. این نرم افزار این امکان را برای کاربران فراهم کرده تا بتوانند اطلاعات و یادداشت های متنی، تصویری و صوتی خود را مدیریت و کنترل کنند. این برنامه به شکلی طراحی شده است که با همگام سازی بین دستگاه ها کاربران همیشه به یادداشت ها و اطلاعات خود دسترسی داشته باشند. از ویژگی های این نرم افزار کاربردی، دسته بندی کردن یادداشت ها، برچسب گذاری برا جستجوی راحت تر، امکان اضافه کردن فایل های پیوست، اسکن اسناد و قابلیت اشتراک گذاری با دیگران است. این نرم افزار یک ابزار پر قدرت برای افرادی که نیاز به مدیریت و کنترل پروژه و ثبت ایده های خود دارند بسیار مناسب خواهد بود.

برنامه Visual studio code

برنامه visual studio code برای برنامه نویسان مناسب است و یک منبع باز و رایگان به حساب می آید. این نرم افزار توسط شرکت مایکروسافت طراحی شده است. این برنامه از زبان های برنامه نویسی گسترده ای پشتیبانی می کند و به عنوان یک ویرایشگر محبوب کد بین توسعه دهندگان به شمار می آید. امکان خودکار تکمیل کد، پشتیبانی از Git و پشتیبانی از چند زبان برنامه نویسی از ویژگی های این برنامه می باشد.

مایکروسافت تیمز

یکی دیگر از نرم افزارهای کاربردی ویندوز تیمز می باشد. با نگاهی به اسم این نرم افزار می توان دریافت که توسط مایکروسافت منتشر شده است. نرم افزار تیمز جهت برقراری ارتباط و همکاری های بین اعضای یک تیم استفاده می شود. این نر مافزار علاوه براین که بیشتر برای شرکت ها و گروه های کاری مناسب است اما با توجه به ویژگی هایی نظیر چت، تماس صوتی و تصویری کاربران عادی هم امکان استفاده از آن دارند.

برنامه MusicBee

برنامه کاربردی ویندوز

اگر بخواهیم به یکی از نقاط ضعف ویندوز اشاره کنیم نبود یک نرم افزار پخش رسانه در آن می باشد. یکی از برنامه هایی که برای پخش رسانه در ویندوز می توانید نصب کنید نرم افزار MusicBee می باشد. این برنامه یکی از نرم افزارهای کاربردی برای ویندوز است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد. با استفاده از این نرم افزار ساخت پلی لیست، اکولایزر و انجام بروزرسانی فایل های موسیقی برای کاربران ممکن خواهد شد. این برنامه به عنوان یک نرم افزار بی عیب و نقض جهت پخش رسانه شناخته شده است.

برنامه واتساپ

برنامه واتساپ، یکی از برنامه های کاربردی که تعداد بسیاری از افراد از نسخه ویندوز آن اطلاعی ندارند. بسیاری از کاربران واتساپ از نسخه های اندروید و ios آن استفاده می کنند و نمی دانند که در بعضی از شرایط با استفاده از نسخه ویندوز واتساپ می توانند امور خود را به راحتی انجام دهند. برای استفاده از نسخه ویندوز واتس اپ ابتدا ورژن ویندوز آن را نصب نموده و کد QR آن را در واتساپ گوشی موبایل اسکن کنید. با انجام این فرایند نسخه ای از واتساپ را بر روی سیستم خود خواهید داشت.

سخن پایانی

در این مطلب تعدادی از بهترین نرم افزارهای کاربردی ویندوز را معرفی کردیم. نرم افزارهایی که برای کاربران کارایی بیشتری نسبت به نرم افزارهای پیش فرض ویندوز خواهد داشت. اگر به نظر شما نرم افزارهای کاربردی دیگری برای ویندوز وجود دارد آن ها را در قسمت نظرات نام ببرید.

مریم مقدس زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *