آموزش مدیریت قسمت های مختلف قالب وردپرسی

آموزش مدیریت قسمت های مختلف قالب وردپرسی

برای مدیریت قسمت های مختلف قالب وردپرسی با توجه به نوع قالبی که برای خود در نظر می گیرید می توانید از امکانات گوناگون بهره مند شوید. کاربران می توانند در این زمینه از یک قالب آماده بهره برده و در پایان هم سفارشی سازی قالب وردپرس انتخاب شده را در نظر بگیرند. در حقیقت قالب های آماده شرایط را به گونه ای فراهم می کنند تا یک پلتفرم حاضر را داشته باشید و در این صورت دیگر مجبور نخواهید شد وب سایت خود را از اول تا آخر طراحی کنید. ولی اگر دوست دارید که از یک وب سایت حرفه ای و منحصر به فرد برخوردار باشید بهتر است قالب در وردپرس را به طور کامل و از صفر تا صد شخصی سازی کنید. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید باشید تا به شما بگوییم که مدیریت وردپرس به چه صورت انجام خواهد رفت و چگونه از یک وبسایت جذاب و شخصی سازی شده برخوردار شویم.

چگونگی سفارشی سازی وردپرس

اگر می خواهید به وسیله وردپرس خود در قالب خود تغییراتی به وجود بیاورید و شخصی سازی قالب وردپرس را انجام دهید، باید مراحلی که می گوییم را انجام دهید:

در واقع نخستین قدم در این مرحله این است که اقدام به وارد نمودن اطلاعات خود در زمینه ورود به پیشخوان وردپرس نمایید.

بعد از آن از طریق منو «نمایش» در پیشخوان وردپرس روی زیر منو «شخصی سازی» باید کلیک نمایید.

در این قسمت صفحه ای برای شما نمایش داده خواهد شد و می توانید با استفاده از منویی که در سمت راست مشاهده می کنید به شخصی سازی و مدیریت قالب در وردپرس مشغول شوید.

مواردی که در این منو وجود دارند با در نظر گرفتن به نوع قالب احتمال دارد تغییر کنند، ولی به طور کلی مواردی را شامل می شوند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

پوسته فعال

در این بخش شما خواهید دید که در حال حاضر چه قالبی برای وب سایتتان شما فعال می باشد. اگر دوست داشتید که آن را تغییر دهید فقط نیاز است بر روی «تغییر بده» کلیک نمایید و مشاهده خواهید کرد که وارد بخش «پوسته ها» می شوید.

هویت سایت

در این قسمت اقدام به وارد کردن اطلاعات اصلی وب سایت خود می کنید. عنوان سایت ، نمادک تصویر و  معرفی مختصر فیلدهایی می باشند که می توانید آن را عوض کنید. عنوان سایت را وارد کنید و همچنین توضیحات مختصری هم در مورد وب سایت خود وارد کنید و در حقیقت کاری را که قصد انجام دادن آن را دارید عنوان خواهید کرد. بعد از این مراحل با انتخاب «انتخاب آیکون سایت» لوگو یا هر شکلک دیگری که از آن پس وب سایت شما با آن معرفی خواهد شد را وارد کنید. این شکلک یا همان لوگو که انتخاب می کنید در مجاورت برگه های مرورگر کامپیوتر یا گوشی های هوشمند قابل مشاهده خواهد بود. پس دقت کنید که لوگو و طرح جذابی را برای سایت خود انتخاب کنید.

مدیریت فهرست ها

در این بخش مدیریت ظاهر فهرست ها را مشاهده خواهید کرد و به گونه ای در دسترس شما خواهند بود. چنانچه شما قبل از این فهرست یا فهرست های مد نظر خود را به وجود آورده اید در بخش «فهرست ها» آنها را مشاهده خواهید کرد. ولی اگر تاکنون فهرستی را به وجود نیاورده اید با انتخاب بخش «ایجاد فهرست جدید» به تولید فهرست یا فهرست های خود مشغول خواهید شد. این مورد نیز یادتان باشد که جایگاه فهرست ها و چگونگی نمایشی که انتخاب میکنید بستگی به نوع قالب شما و امکانات آن خواهد داشت.

ابزارک ها

با بهره بردن از این بخش به سادگی می توانید مشغول مدیریت ابزارک های وب سایت خود شوید البته که این مراحل در طی فرآیند سفارشی سازی قالب صورت خواهند گرفت. می توانید با بهره بردن از ویجت ها انواع داده ‌های گوناگون سایت مانند محتواهای چند رسانه‌ ای، آیکون شبکه های اجتماعی و… را در قسمت های مختلف صفحات وب سایت خود قرار دهید.

برای این که موفق شوید ابزارک ها را به وب سایت خود اضافه کنید و از آن ها استفاده کنید باید بر روی دکمه «افزودن ابزارک ها» کلیک نمایید. فراموش نکنید که تعداد ابزارک ها هم به نوع قالب انتخابی شما بستگی خواهد داشت.

نویسنده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *