آینده زبان برنامه نویسی پایتون

برنامه نویسی پایتون

اگر به دنبال یادگیری زبان برنامه نویسی هستید، پیشنهاد ما به شما زبان برنامه نویسی پایتون است. در هر حال بهتر است ابتدا تحقیقی بر روی زبان های برنامه نویسی، کاربرد و آینده شغلی  هر یک از آنها داشته باشید. سپس زبان مورد نظر خود را انتخاب نموده و به یادگیری و حل تمرین مشغول شوید.

اگرچه به صورت دقیق نمی توان بهترین زبان برنامه نویسی را شناسایی کرد، زیرا هر یک از این زبان ها کاربرد خاصی دارد، اما در چند سال آینده زبان پایتون جایگاه بسیار خوبی خواهد داشت، هرچند که در حال حاضر نیز یکی از بهترین زبان ها برای یادگیری و درآمدزایی است.

به جز زبان پایتون، جاوا اسکریپت نیز بسیار پرکاربرد است و طرفداران بسیاری دارد. در هر صورت این دو زبان هم برای همیشه در صدر باقی نمی‌مانند و در چند سال دیگر، اتفاقی مشابه سایر زبان‌های برنامه نویسی برایشان می افتد.

برای بهتر یادگرفتن زبان ها می توانید از منابع آموزشی مانند کتاب ها و ویدیو ها استفاده نموده و به طور مداوم تمرین کنید. تا زمانیکه کدنویسی را بطور عملی انجام ندهید نمیتوانید به این زبان مسلط شوید.

دلایل زیر نشان می دهد که آینده متعلق به زبان برنامه نویسی پایتون است. پس بیایید کمی بیشتر با این زبان آشنا شویم. با ما همراه باشید.

 

با زبان برنامه نویسی پایتون آشنا شوید.

۱. پایتون زبان محبوبی است و طرفداران بسیاری دارد

زبان برنامه‌نویسی پایتون کاربردهای وسیعی دارد و برنامه‌نویسان حرفه‌ای در کمپانی های بزرگی مانند گوگل، اسپاتیفای و حتی آژانس اطلاعات مرکزی از این زبان استفاده می‌کنند.

سینتکس یا نحوه‌ نوشتن پایتون به ‌قدری ساده است که یادگیری آن را نیز آسان می‌کند. ضمن اینکه وجود بسته‌های نرم‌افزاری شخص ثالث، python را به زبانی همه‌منظوره تبدیل کرده که تطبیق‌پذیری آن با استفاده‌ وسیع و کاربران زیاد آن اثبات شده است.

برای مثال، آژانس اطلاعات مرکزی از زبان برنامه‌نویسی پایتون به منظور هک‌کردن، کمپانی گوگل برای کرال‌کردن صفحات وب‌سایت، شرکت اسپاتیفای در سیستم پیشنهاد آهنگ به کاربران خود و شرکت فیلم‌سازی پیکسار برای تهیه و ساخت فیلم از زبان پایتون استفاده می کنند.

۲. کمپانی های بزرگ از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می کنند.

برخی از بزرگترین شرکت های فناوری اطلاعات به پایتون روی آورده اند و از میان می توان به شرکت های PayPal ،Google ،Facebook ،Instagram و دیگر شرکت ها اشاره کرد. به عنوان مثال گلدمن ساکس یکی از چندین موسسه مالی بزرگی است که برای تحلیل داده تولید شده از پایتون استفاده می کند.

۳. یادگیری ماشین (Machine Learning) با پایتون

اهمیت بالای یادگیری ماشین در جهان امروزی انکار ناپذیر است و حتی در زمینه های مختلف از جمله بهینه سازی تجربه کاربری در وب سایت ها نیز استفاده می شود. یادگیری ماشین به لطف افزایش توان پردازش سخت افزاری در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته و پتانسیل های این زمینه بسیار بیشتر از آن چیزی است که تاکنون به آن دست یافته ایم.

حال این سوال پیش می آید که چه ارتباطی بین رشد الگوریتم های یادگیری ماشین و زبان برنامه نویسی پایتون وجود دارد؟

اگرچه در طراحی الگوریتم ها می توان از کتابخانه توابع زبان های گوناگون استفاده کرد ولی پایتون به زبان اصلی یادگیری ماشین تبدیل شده است. تحلیل داده مورد نیاز در یادگیری ماشین نیز با پایتون و کتابخانه های آن سازگاری بالایی دارند.

یادگیری ماشین مهارتی است که هر روز نسبت به قبل تقاضای بیشتری پیدا می کند و از این رو تسلط بر زبان برنامه نویسی پایتون شما را نسبت به دیگران، یک سر و گردن بالاتر قرار می دهد. با این حال پیش از اشتغال در این زمینه خود را برای حجم عظیمی از مفاهیم ریاضی و تحلیل داده آماده کنید.

۴. زبان پایتون از پشتیبانی خوبی برخوردار است

پایتون در حال حاضر از فروم های پشتیبانی بسیاری برخوردار است که آماده کمک به برنامه نویسی در هر سطحی می باشند. به عنوان نمونه در سطح یادگیری مقدماتی توضیحات بسیاری برای مفاهیم پایه ای برنامه نویسی و همچنین سینتکس ها در دسترس قرار دارد.

برنامه نویسان باتجربه که در حال کار روی مسائل تخصصی هستند، نیز از کمک فروم ها بی نصیب نخواهند ماند، در حالی که در سال های گذشته این سطح پشتیبانی بالا وجود نداشت. انجمن های پشتیبانی آنلاین برای تمامی زبان ها طی سال های گذشته شاهد پیشرفت بوده اما این میزان در مورد پایتون محسوس تر است.

۵. پایتون زبانی مختص آموزش و یادگیری است

امروزه فناوری در بسیاری از اشکال آموزش مورد استفاده قرار می گیرد و از این جهت کدنویسی نیز جایگاه خوبی در برنامه های درسی پیدا کرده است.

پایتون زبانی است که خواندن آن آسان بوده و با بهره گیری از سینتکس های قابل فهم طراحی شده است. آموزش این زبان در دانشگاه ها و مراکز آموزشی مورد توجه قرار گرفته بطوریکه در بسیاری از دانشگاه ها پایتون نه تنها به دانشجویان رشته کامپیوتر بلکه به دانشجویان رشته های دیگر نیز آموزش داده می شود.

نتیجه گیری:

یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون ساده و کار با آن بسیار راحت است و با توجه به توسعه کتابخانه‌های مختلف، امروزه بسیار رواج پیدا کرده است. پیشنهاد ما به شما این است که هرچه زودتر نسبت به یادگیری این زبان برنامه نویسی اقدام کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *