همه ی افرادی که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنند به ابزاری لازم دارند تا کمک کند کارشان راحت تر و سریع تر انجام شود و در وقت شان صرفه جویی شود یکی از این ابزارهای مفید برای کسانی که در این زمینه فعالیت می کنند، گوگل تگ منیجر است در این مقاله با این ابزار رایگان که گوگل در اختیار ما گذاشته آشنا می شویم با ما همراه باشید.
گوگل تگ منیجر
گوگل تگ منیجر یک ابزار برای مدیرت تگ ها است و با استفاده از آن می توان تگ هایی را به سایت اضافه یا از سایت حذف کرد؛ و در صورت نبود برنامه نویس به آسانی در سایت تغییرات ایجاد کرد. اکثر سئوکاران و کارشناسان دیجیتال مارکتینگ از گوگل تگ منیجر برای ایجاد تغییرات دلخواه در سایت استفاده میکنند.
تگ چیست؟
شاید این سؤال برای شما پیش بیاید که اصلاً تگ چیست که با استفاده از گوگل تگ منیجر می توان آن ها را مدیریت کرد؟ تگ ها چهارچوب اصلی سایت را می سازند و تمام دستورات که ما بین تگ ها قرار می گیرد، منجر به ساخت سایت میشود . برای مثال برای ساخت هدر وب سایت در طراحی سایت از تگ <header> استفاده می کنیم و دستوراتی مربوط به قسمت هدر سایت را در آن قرار می دهیم.
مزایای استفاده از گوگل تگ منیجر
گوگل تگ منیجر جوری برنامه نویسی شده است که کاملا برای ما کاربردی باشد، در ادامه با مزایای آن برای کسب و کار های مختلف آشنا می شویم.
گوگل تگ منیجر شما را از دانش برنامه نویسی بی نیاز می کند.
گوگل تگ منیجر به همه افرادی که دانش برنامه نویسی ندارند کمک می کند تگ ها را مدیریت کنند. کسب و کار های کوچک که تیم فنی کم جمعیتی دارند می توانند از این روش برای مدیریت سایت خود استفاده کنند.
همه تگ ها را می توانید از یک نقطه اداره کنید
با استفاده از گوگل تگ منیجر شما به راحتی می توانید از انواع تگ ها استفاده کنید و به جای اینکه از چند پلتفرم مختلف استفاده کنید، همه ی امکانات مربوط به تگ ها در گوگل تگ منیجر جمع شده است و شما می توانید فقط از گوگل تگ منیجر استفاده کنید و تغییرات دلخواه را اعمال کنید.
ایده های مختلف را پیاده سازی کنید
چون گوگل تگ منیجر یک رابط کاربری ساده ای دارد این امکان را برای کارشناس فراهم می کند بدون نیاز به توسعه دهنده وب و برنامه نویس صدها ایده را روی سایت آزمایش کند تا به یک استراتژی مطلوب برسد.
گوگل تگ منیجر رایگان است
شما برای استفاده از گوگل تگ منیجر لازم نیست اشتراکی را خریداری کنید و این ابزار کاربردی با تمام امکاناتی که دارد به صورت رایگان توسط گوگل در اختیار شما گذاشته شده است.
امکانات گوگل تگ منیجر
شاید از خودتن سوال کنید گوگل منیجر چه امکاناتی در اختیار ما قرار می دهد؟ در ادامه با امکانات گوگل منیجر آشنا می شویم.
رفع خطاها
با گوگل تگ منیجر اگر خطایی در تگ ها بوجود آمده باشد شما متوجه خواهید شد و می توانید آن خطا را رفع کنید؛ و این پروسه شناسایی و رفع خطای پیش آمده در سایت شما را سرعت می بخشد.
امکان استفاده چند کاربر
برای مدیریت تگ ها لازم نیست هر کدام از افراد تیم به طور جداگانه اکانت بسازنند و مدیر دیجیتال مارکتینگ می تواند افراد مختلف را به یک اکانت اضافه کند و به آن ها دسترسی بدهد.
وجود تگ های آماده
در گوگل تگ منیجر یک سری تگ پرکاربرد آماده وجود دارد و شما به راحتی با استفاده از این برچسب های آماده می توانید آن ها را وارد سایت خود کنید و تغییرات مدنظرتان را اعمال کنید، بدون اینکه یک خط برنامه انجام دهید.
چرا باید کسب و کار های اینترنتی از گوگل تگ منیجر استفاده کنند؟
اهمیت سایت در بازاریابی دیجیتال قابل انکار نیست و اگر مدیر یک کسب و کار آنلاین هستید تگ منیجر به شما کمک می کند کیفیت سایت خود را بالا ببرید و کاربرانی که از سایت شما استفاده می کنند رضایت بیش تری را تجربه کنند و در نهایت فروش بیش تر را تجربه کنید.
تفاوت گوگل منجیر با گوگل سرچ کنسول
گوگل سرچ کنسول یک ابزار تحلیلی است و گزارشاتی راجع به سایت را ارائه می دهد ولی گوگل منیجر یک ابزار تحلیلی نیست و یک ابزار مدیریتی است و هیچ گزارشی را در اختیار مدیر سایت نمی گذارد. هایی
معایب گوگل تگ منیجر چیست؟
هیچ پلتفرمی کامل نیست و در کنار تمام امکاناتی که برای ما فراهم می کند، ممکن است اختلالی در کار ما به وجود بیاورد و گوگل منیجر در کنار راحتی هایی که به ما هدیه می دهد! ممکن است به دلیل فعال کردن همزمان تگ ها باعث کندی سایت و عدم نمایش سریع سایت برای کاربران شود و ممکن است این مشکل به رتبه سایت ما در نتایج گوگل صدمه وارد کند.
و اما کلام آخر
در این مقاله با گوگل تگ منیجر آشنا شدیم، شما می توانید از این ابزار در کنار گوگل آنالیتیکس، گوگل سرچ کنسول استفاده کنید و بهترین رتبه را که می توانید داشته باشید را کسب کنید. شما می توانید در وبلاگ آموزش راه اندازی گوگل تگ منیجر، رایان استرآباد آرکا نحوه فعال سازی این ابزار کاربردی را یاد بگیرید. آیا شما از گوگل تگ منیجر استفاده می کنید؟ نظر شما راجع به این پلتفرم چیست؟ در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.